14:00

Ingarö

Referat: Västerhaninge IF - Ingarö

Seger mot Ingarö med 2-0 efter stabilt spel från Västerhaninges sida.
1-0 i den 22:a minuten en frispark av Adam som letade sig in i mål efter ett lite taffligt ingripande av Ingarökeepern. Bra att Adam fick den på mål, vi har ofta sett exempel på frisparkar som gått 10 meter över. I den 40:e minuten blir Ümit "nedsparkad" med straff som följd. Fram stiger Adam och stänker in 2-0 som också står sig halvleken ut.

Andra halvlek: Västerhaninge kontrollerar spelet och spelar av matchen. Västerhaninge har några omställningar som borde resulterat i mål men slutsiffrorna skrivs till 2-0.
Sammanfattningsvis: Bra disciplinerat spel. Försvarsspelet sitter riktigt bra. Vi skapar tilltäckligt med chanser för att vinna matcher.